avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut la Provident
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut la Provident

Am facut un imprumut la provident in valoare de 500 lei si trebuia sa dau inapoi 840,31 lei dar sa vina acasa agentul sa ia rata . Dupa 4 rate platite agentul nu a mai venit acasa si nici telefon nu a dat ,dar am primit instiintare ca trebuie sa mai platesc 711,94 lei la banca . Eu pentru ce mai platesc comisionul pentru agent ? Am vorbit la telefon cu cineva de la provident si mi-a zis prima data sa merg sa platesc la banca suma de 380 lei . Dupa 2 zile ma suna alt angajat al bancii si a zis ca trebuie sa platesc suma care este scrisa pe somatie . Este corect ? La fel este si sotia a luat un imprumut de 3000 de lei dar la fel ca mine agentul nu a venit si ia venit sa plateasca suma de 2405 lei ,cand la banca este de platit suma de 1422 lei . Problema mai este ca providentul cand vine la tine vede venitul ,mai adauga ca ai vaca , porc ,oi ,te mai ajuta fratii ,pariintii numai ca sa te incurajeze sa faci un imprumut . Ce pot sa fac ? VA MULTUMESC !
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 09:27, 15 Ianuarie 2015
cum aveti scris in contract? unde platiti ratele? La banca sau la un agent Provident? CUm scrie in contract asa trebuie sa faceti. Daca modalitatea de plata este doar prin agent, doar asa faceti plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Provident Dan Belea Dan Belea Am un imprumut la provident pe care nu l-am mai platit de peste 1 an. Mentionez ca am fost sunat de cineva de la ei acum vreo 6 luni si mi-au spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Imprumut la provident b0gdanro b0gdanro Buna ziua, Eu stau in chirie cu inca cineva, sa-l numim fictiv Vasile. Un prieten de-al meu m-a rugat sa-l ajut sa-si scoata un imprumut de la Provident, ... (vezi toată discuția)
Imprumut provident meliyana meliyana Buna ziua, am nevoie de niste lamuriri de la dvs.Mama mea, pensionara a luat imprumut de la Provident 600 lei in 12 rate saptamanale, suma total returnata va ... (vezi toată discuția)