avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut Provident
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut Provident

Buna ziua, am nevoie de niste lamuriri de la dvs.Mama mea, pensionara a luat imprumut de la Provident 600 lei in 12 rate saptamanale, suma total returnata va fi peste 900 . Cand a sunat la Provident a fost trimis un agent la ea acasa , care i-a facut contractul si i-a dat banii pe loc. Mama a ales sa plateasca lunar 350 de lei. Intre timp, a inceput sa fie sunata de catre seful agentului de vreo 8 ori pana acum ca sa vina acasa la ea sa verifice actele. Mama mea a ajuns sa fie ingrozita deoarece i-a vb pe un ton cu amenintari, ca si cum ar fi camatar.Va rog sa imi spuneti si mie de ce credeti ca o tot suna si oare cu ce scop ?
Nu cred ca, aveti de ce sa va ingrijorati,Provident este un IFN, functioneaza conform legii,intrebati totusi ce anume vor sa verfice la acele acte, daca sunt respectate conditiile contractuale nu ar trebui sa fie probleme.
dar de ce trebuie sa verifice, daca ea este cu plata la zi ? Ma gandeam ca au vazut-o pensionara in varsta si vor sa profie de pe urma ei ....
Luati numarul de telefon si vorbiti direct cu "seful" si va lamuriti care este problema.
Nu faceti supozitii fara sa aveti toate informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Provident Dan Belea Dan Belea Am un imprumut la provident pe care nu l-am mai platit de peste 1 an. Mentionez ca am fost sunat de cineva de la ei acum vreo 6 luni si mi-au spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Imprumut provident impotrivacoruptiei impotrivacoruptiei Am si eu un imprumut la provident de 4500 lei , am avut ceva probleme financiare si nu am platit din ianuarie nici o rata. Am vrut sa platesc luna trecuta suma ... (vezi toată discuția)
Imprumut la provident b0gdanro b0gdanro Buna ziua, Eu stau in chirie cu inca cineva, sa-l numim fictiv Vasile. Un prieten de-al meu m-a rugat sa-l ajut sa-si scoata un imprumut de la Provident, ... (vezi toată discuția)