Am si eu un imprumut la provident de 4500 lei , am avut ceva probleme financiare si nu am platit din ianuarie nici o rata. Am vrut sa platesc luna trecuta suma totala de 5900 am sunat la agentul care mi a acordat imprumutul mi a spus ca numai e dosarul la el este la bucuresti si ca este dat la executor judecatoresc si ss astept. Am asteptat o luna , nimic am sunat , i am spus ca vreau sa platesc, da in 5 zile lucratoare daca nu trimitem dosarul la executor, eu nu am primit in toata aceasta perioada nici o notificare scrisa decat acuma o saptamana aceeasi chestie sa platesc in 5 zile lucratoare , asta dupa ce am sunat eu pentru a ma lamuri.. ce pot face in situatia de fata, eu nu am platit, dar eu acasa nu am.primit nici o notificare plus ca o luna si ceva m au dus cu vorba ca.dosarul e trimis la executor , inregistrari ce pot fi verificate.
Iar dupa o luna sun si ca sa platesc daca nu trimite dosarul..ce pot face?
Trebuie să plătiţi cât mai curând pentru a nu achita penalităţi. Trebuie să verficiaţi prevederile contractului cu privire la consecinţele neachitării ratelor în termen. Vă recomand să mergeţi la un avocat cu contractul de împrumut, cu toate plăţile făcute şi, eventual, cu corespondenţa scrisă purtată cu creditorul.
Imprumut ifn fals
tmsc
Buna ziua.
Am o problema putin mai complicata in legatura cu un asa-zis imprumut la Provident. Acum vreo 2 saptamani m-am trezit acasa cu un plic de la o ... (vezi toată discuția)