Am si eu un imprumut la provident de 4500 lei , am avut ceva probleme financiare si nu am platit din ianuarie nici o rata. Am vrut sa platesc luna trecuta suma totala de 5900 am sunat la agentul care mi a acordat imprumutul mi a spus ca numai e dosarul la el este la bucuresti si ca este dat la executor judecatoresc si ss astept. Am asteptat o luna , nimic am sunat , i am spus ca vreau sa platesc, da in 5 zile lucratoare daca nu trimitem dosarul la executor, eu nu am primit in toata aceasta perioada nici o notificare scrisa decat acuma o saptamana aceeasi chestie sa platesc in 5 zile lucratoare , asta dupa ce am sunat eu pentru a ma lamuri.. ce pot face in situatia de fata, eu nu am platit, dar eu acasa nu am.primit nici o notificare plus ca o luna si ceva m au dus cu vorba ca.dosarul e trimis la executor , inregistrari ce pot fi verificate.
Iar dupa o luna sun si ca sa platesc daca nu trimite dosarul..ce pot face?
Buna ziua,
Cred ca trag de timp pentru a se mai aduna ceva dobanda...*
Nu mai asteptati si luati legatura cu ei, cel mai bine in scris-sa va ramana o dovada ca ati dorit sa platiti si dumnealor nu au vrut sa primeasca banii.
Sau mergeti intr-un sediu si dicutati cu ei...
Imprumut ifn fals
tmsc
Buna ziua.
Am o problema putin mai complicata in legatura cu un asa-zis imprumut la Provident. Acum vreo 2 saptamani m-am trezit acasa cu un plic de la o ... (vezi toată discuția)