avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut Provident
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut Provident

Am si eu un imprumut la provident de 4500 lei , am avut ceva probleme financiare si nu am platit din ianuarie nici o rata. Am vrut sa platesc luna trecuta suma totala de 5900 am sunat la agentul care mi a acordat imprumutul mi a spus ca numai e dosarul la el este la bucuresti si ca este dat la executor judecatoresc si ss astept. Am asteptat o luna , nimic am sunat , i am spus ca vreau sa platesc, da in 5 zile lucratoare daca nu trimitem dosarul la executor, eu nu am primit in toata aceasta perioada nici o notificare scrisa decat acuma o saptamana aceeasi chestie sa platesc in 5 zile lucratoare , asta dupa ce am sunat eu pentru a ma lamuri.. ce pot face in situatia de fata, eu nu am platit, dar eu acasa nu am.primit nici o notificare plus ca o luna si ceva m au dus cu vorba ca.dosarul e trimis la executor , inregistrari ce pot fi verificate.
Iar dupa o luna sun si ca sa platesc daca nu trimite dosarul..ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:00, 24 Iunie 2019
Buna ziua,
Cred ca trag de timp pentru a se mai aduna ceva dobanda...*
Nu mai asteptati si luati legatura cu ei, cel mai bine in scris-sa va ramana o dovada ca ati dorit sa platiti si dumnealor nu au vrut sa primeasca banii.
Sau mergeti intr-un sediu si dicutati cu ei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut provident impotrivacoruptiei impotrivacoruptiei Am si eu un imprumut la provident de 4500 lei , am avut ceva probleme financiare si nu am platit din ianuarie nici o rata. Am vrut sa platesc luna trecuta suma ... (vezi toată discuția)
Imprumut ifn fals tmsc tmsc Buna ziua. Am o problema putin mai complicata in legatura cu un asa-zis imprumut la Provident. Acum vreo 2 saptamani m-am trezit acasa cu un plic de la o ... (vezi toată discuția)
Imi raspunde cineva? multumesc dana123456 dana123456 am un imprumut la provident, am avut doua, unul am platit, am si banca care imi ia 75% din pensie pe card, la provident cand am iesit la pensie nu au vrut sa ... (vezi toată discuția)