M-am pensionat si nu am mai putut plati rata la banca pentru card.Am cerut refinantare pe mai multi ani, banca raspunzandu-mi ca nu se poate.Am primit cam dupa 2 ani titlu executoriu 12000 lei+ comision 10% executor ,dupa 22 luni retinere pe talon de pensie ajungand la suma integrala ,primesc alt titlu executoriu de 10.000 lei de la aceiasi executori, dar calitatea de creditor este preluata de o firma de recuperare ,banca cesionand creanta.Discutii,firma recuperare, executor, cam plimabari,in final obtin de la banca o adresa ca executorul a virat la banca mai putin de jumatate din suma pe care a incasat-o de la mine prin poprirea pe pensie,respectiv 5600.
Dupa 2 luni fara poprire , a intrat in vigoare al doilea titlu exexutoriu si am pensia diminiata.
Cum pot sa blochez poprirea , ca am aflat ca trebuia sa contest in 15 zile de la primire ceea ce nu am facut?
Si cui sa ma adresez la abuzul executorului care nu a virat la banca sumele incasate , eu am platit 22 rate , la banca sunt numai 13 , iar suma este dinimuata cu 60 % fata de retinere din talonul de pensie.
Executare silita
PaulMarica
buna seara,
va rog sa imi dati un sfat in legatura cu urmatoarele:
am un credit aflat in executare silita, s-a facut poprire o treime din salariul sotiei ... (vezi toată discuția)