avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Referitor munca in wekend
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Referitor munca in wekend

Eu muncesc si in timpul saptaminii si in wekend si nu mi se recunoaste nu ni se da nici fluturas de salariu ne baga doar banii pe card si daca intrebi ceva esti sutuit si ti se fac probleme.Ce sa fac ca daca vb cu colegii mei sunt turnat.O zii buna.

Alte discuții în legătură

Vechimea in munca silviu35 silviu35 ANGAJATORUL in zii de salariu da fluturas si e trecut pe fluturas sporul de noapte,daca la casa de pensii nu plateste sporul de noapte si sint trecut ca lucrez ... (vezi toată discuția)
Card credit den71gr den71gr anul trecut in octombrie, am fost la banca sa-mi schimb cardul deoarece trecusera cei doi ani. Am schimbat cardul si am intrebat daca trebuie sa pun limita pe ... (vezi toată discuția)
Salariile incomplete sunt o infractiune?!!! ollyarad ollyarad Buna ziua,,,La firma care lucrez in fiecare luna nu corespunde salariul cel de pe fluturas cu ce imi intra pe card ( pot dovedi cu fluturasi),tot timpul imi ... (vezi toată discuția)