avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... care este termenul la actionarea in instanta pentru ca ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

care este termenul la actionarea in instanta pentru ca nu am primit pensia de invaliditate pe o luna din urma

in fapt nu am primit pensia de invaliditate pe o luna din greseala celor ce trebuia sa faca plata ,am solicitat ulterior si nu am raspuns .in cat timp pot sa depun actiune la justitie multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:02, 20 Octombrie 2015
in termen de 3 ani calculati de la data la care trebuia sa primiti indemnizatia respectiva
multumesc pentru raspuns
este pentru iunie anul acesta
1. De ce nu interveniti din nou la Casa de Pensii, in scris, si sa solicitati informatii cu privire la neplata pensiei pe luna respectiva?

2. Sau faceti o sesizare direct la CNPP, pe: cnpp.ro/petitii-si-sesizari

3. La proces apelati in ultima instanta, daca nu se rezolva altfel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata partiala DoinaLica DoinaLica V-as ruga sa imi spuneti daca, in caz de pensionare anticipata partiala, pot realiza venituri din drepturi de autor, fara sa mi se suspende pensia. (vezi toată discuția)
Reclamatie casa de pensii - modalitati AndreiAlexP AndreiAlexP Buna ziua, Imi puteti spune care sunt modalitatile prin care pot face o sesizare/reclamatie la casa de pensii judeteana Ilfov ? avand in vedere ca atat pe ... (vezi toată discuția)
De ce intarzie asa de mult transferul unui dosar de pensie dintr-un judet in altul? assbell99 assbell99 mai raspunde cineva sau ne chinuim degeaba ,trebuie platit sa stiu sa ma retrag de pe forum? (vezi toată discuția)