avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... De ce intarzie asa de mult transferul unui dosar de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

De ce intarzie asa de mult transferul unui dosar de pensie dintr-un judet in altul?

mai raspunde cineva sau ne chinuim degeaba ,trebuie platit sa stiu sa ma retrag de pe forum?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:54, 22 Ianuarie 2016
1. - Nu ati precizat care este intrebarea la care nu ati primit raspuns.
- Dati un link cu postarea dvs., sa vedem despre ce este vorba.

2. Nu trebuie sa va suparati daca nu primiti raspuns la o intrebare, sunt mai multe cauze:
- nu se pricepe nimeni sa raspunda;
- nu a vazut-o inca cineva care se pricepe;
- nu a fost timpul necesar pentru raspuns sau pentru documentare;
- etc.

3. - Nu va costa nimic sa primiti raspuns, acesta este gratis.
- Nu inteleg despre ce chin este vorba ca sa puneti intrebarea pe forum.

4. - Daca va referiti la intrebarea cu transferul pensiei din Bucuresti in Arges ati mai pus aceasta intrebare in mai 2015 si ati primit raspuns.
- Intrati pe:
www.avocatnet.ro/content/for...

Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2016
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
da,din mai 2015 casa de pensii este incapabila sa transfere 3 dosare pensii ;sunt 6 luni,vi se pare normal?Suntem 3 pensionari ,eu si doi parinti care nu avem pensia luata.Mama are cardiopatie ischemica,tata accident vascular,suntem in secolul 21 in Romania!!!!~!
1. - Imi pare rau pentru ce vi se intampla dar noi nu suntem raspunzatori de activitatea Caselor de Pensii.
- Si unii dintre noi suntem pensionari si de confruntam cu aceleasi probleme.

2. Puteti face o sesizare la Casa Nationala de Pensii Publice (CNPP), la:
cnpp.ro/petitii-si-sesizari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata partiala DoinaLica DoinaLica V-as ruga sa imi spuneti daca, in caz de pensionare anticipata partiala, pot realiza venituri din drepturi de autor, fara sa mi se suspende pensia. (vezi toată discuția)
Recalculare pensie motis motis Sunt pensionar militar,şi am vârsta de 57 de ani. Din 2013 sunt angajat la o instituţie de stat, cu contract individual de muncă. Conform L-223/2015, ... (vezi toată discuția)
Data inregistrarii cererii de pensionare in strainatate jvh jvh Locuiesc in Canada si sunt pensionara. Am depus cererea pentru acordarea pensiei de varsta pe baza anilor lucrati si cotizati in Romania. Conform acordului ... (vezi toată discuția)