Buna ziua tuturor.Patronul meu se afla in impas si a hotarat sa injumatateasca personalul .Eu am lucrat tot 2014 neintrerupt la o societate comerciala iar la data de 30 dec. 2014 cu acordul ambelor parti am incetat serviciul si am inceput pe data de 3.01.2015 actualul loc de munca .As dori sa stiu daca am intrerupt o zi adica 31 dec.intre vechiul loc si noul loc mai primesc somaj sau daca inca nu am indeplinit 12 luni de contributie la locul actual se ia ultimele 2 luni din serviciul precedent.multumesc oricarui imi da un raspuns
1. Pentru a beneficia de indemnizatie de somaj trebuie:
- sa va inceteze ultimul contract individual de munca (CIM) din motive neimputabile dvs.;
- in cele 24 de luni premergatoare inregistrarii la Agentia de Somaj sa aveti 12 luni de stagiu de cotizare la somaj.
2. Cele 12 luni de stagiu de cotizare la somaj pot fi de la mai multi angajatori.
Somaj
chiritarodica
Am fost angajata la ultimul loc de munca in perioada 14 mai-11 nov 2015.Postul s-a desfiintat,desfacerea CIM cu art 65 alin 1.Pot beneficia de somaj?As vrea sa ... (vezi toată discuția)