avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Izolatie terasa de bloc/actiune in justitie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Izolatie terasa de bloc/actiune in justitie

Buna ziua, detin o garsoniera intr-un bloc din Bucuresti la ultimul etaj. In urma cu 3 saptamani o firma a refacut terasa blocului la propunerea asociatiei de proprietari. La prima ploaie apa a inceput sa picure prin plafon, atat la mine in holul garsonierei, cat si pe holul blocului. Am rechemat firma respectiva si le-am spus sa refaca lucrarea, deoarece au lucrat de mantuiala. Daca situatia persista si apa continua sa apara in garsoniera, as putea sa ma indrept cu o actiune civila impotriva firmei care a realizat lucrarea si impotriva asociatiei de proprietari pentru a cere despagubiri, avand in vedere ca nu pot folosi garsoniera? Exista posibilitatea de a face si o plangere penala pentru distrugere impotriva firmei care a facut lucrarea de izolatie a terasei? Eu nu pot locui acolo in acea garsoniera decat in zilele in care nu ploua. Va rog sa imi raspundeti. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:10, 20 Octombrie 2015
Va puteti indrepta asupra asociatiei nu si a firmei pt ca dvs nu aveti contract cu acea firma.

Asociatia trebuie sa cheme in garantie respectiva societate.

Luati legatura cu presedintele asociatiei. In mod normal ar trebuie sa existe niste garantii contractuale.

Va sfatuiesc sa faceti si ceva fotografii cu degradarile produse imobilului dvs.
mihaita70 a scris:
Am rechemat firma respectiva si le-am spus sa refaca lucrarea,

In ce calitate ati rechemat dumneavoastra firma? Lucrarea s-a facut in baza unui contract incheiat intre dumneavoastra si firma?
Exista posibilitatea de a face si o plangere penala pentru distrugere impotriva firmei care a facut lucrarea de izolatie a terasei?

Daca aveti contract cu firma ce a realizat hidroizolatia, cititi cu atentie contractul si vedetri acolo clauzele, garantiile... si posibilitatile de a rezolva litigiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiltratii apa de pe terasa blocului falcon10 falcon10 Buna seara, In urma cu 3 ani am achizitionat o garsoniera, intr-un bloc nou. La doar cateva luni dupa ce ne-am mutat, in baie a inceput sa picure apa. La ... (vezi toată discuția)
Probleme cu terasa blocului - asociația nu mă ajută crialex crialex Buna ziua. As vrea sa ma ajutați cu un sfat, daca se poate... Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc de 10 etaje. Din martie 2019 am probleme cu ... (vezi toată discuția)
Terasa bloc alinatug alinatug Buna ziua. Va rog daca stie cineva sa-mi ofere o solutie la problema mea. Aici e vorba de fratele meu dar am sa vorbesc in numele lui. In anul 2008 am cumparat ... (vezi toată discuția)