avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reluare activitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reluare activitate

Buna ziua.
Am o fetita de 1 an si 6 luni si vreau sa-mi reiau activitatea.
Am fost sa discut aceasta problema cu seful meu si mi-a spus ca ma primeste de la 1 noiembrie , dar sa vada pe ce perioada.....
Fiindca sunt probleme la firma, e posibil sa se inchida punctul de lucru.
Legal stiu ca 6 luni legea ma protejeaza. Imi poate scrie pe decizie o anumita perioada sau doar ca reiau activitatea ?
Multumesc.

Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:51, 20 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
1. Cand reluati activitatea se suspenda plata indemnizatiei pentru concediu crestere copil (CCC).

2. Puteti oricand sa suspendati contractul individual de munca (CIM) si sa solicitati reluarea in plata a indemnizatiei pentru CCC pana se termina CCC.

3. Dar daca angajatorul ar putea sa inchida punctul de lucru de ce nu stati in CCC pana se termina acesta si apoi, daca va concediaza, puteti beneficia de indemnizatie de somaj?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj din prenatal maridana1986 maridana1986 sunt in concediu prenatal pana pe 10 feb anul curent.am vorbit cu contabila si societatea urmeaza sa se inchida,nu se mai fac angajari...deci am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate maria_2012 maria_2012 Buna ziua. As dori sa stiu daca dupa 3 luni imi reiau activitatea din concediu de maternitate, dupa alte 3 luni imi pot relua iar concediu de maternitate pana ... (vezi toată discuția)
Încetare contract de muncă în concediu de risc maternal ana_m1989 ana_m1989 Bună ziua, Ma aflu în concediu de risc maternal și am fost înștiințată de angajator că într-o luna de zile punctul de lucru al firmei ... (vezi toată discuția)