avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa scap de firma - radiere din oficiu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa scap de firma - radiere din oficiu

Buna ziua,
Am si eu o societate cu activitate 0 de la infiintare si pana in prezent. Cum sa fac ca sa scap de ea fara sa ma coste nimic? Daca nu mai depun nicio declaratie fiscala (tb sa depun trimestrial si anual 100 si 300) ce se intampla? Nu vreau sa ma trezesc cu vreo amenda dar in acelasi timp as vrea sa mi se radieze societatea din oficiu.
Va rog mult sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: eX3nna , utilizator 14:25, 21 Octombrie 2015
Procedura este una foarte simpla, respectiv dizolvarea voluntara la registrul comertului.
Buna ziua,
Va multumesc pentru raspuns. Se poate, va rog, mai multe detalii referitoare la pasii pe care tb sa ii urmez?
1.De asemenea, mentionez ca singura "datorie" pe care o are societatea este impozitul de forfetare... Trebuie sa il platesc pe acesta mai intai, apoi pot dizolva societatea?
2.Ce se intampla daca luna aceasta nu mai depun declaratia fiscala aferenta perioadei?
Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungirea suspendarii aa expiratcu inca 3 ani a unui srl dupa ce prima perioada de 3 ani de suspendare olymariana olymariana buna ziua .va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza si daca pot sa prelungesc cu inca 3ani suspendarea unui srl ,a care a fost suspendat pe o perioada de 3 ani ... (vezi toată discuția)
Desfiintare sc DEEAPAN DEEAPAN Am infintat o firma pe 16 martie 2012, nu am avut si nu am nici un fel de evidenta si as vrea sa o desfintez cum pot face asta? Multumesc! (vezi toată discuția)
Cedare firma cu activitate zero eX3nna eX3nna Buna ziua, As dori sa stiu cum pot ceda o societate care de la infiintare si pana in prezent nu a avut nicio activitate, domeniul constructii, infiintata in ... (vezi toată discuția)