avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Valoare taxa de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Valoare taxa de timbru

Buna ziua.

Ar putea sa-mi spuna cineva cat ar trebui sa platesc taxa de timbru pentru o cerere reconventionala cu un singur petit?

Este vorba de un proces intentat de tatal fetitei mele pt modificarea programului de vizita , iar eu vreau sa fac cerere reconventionala

Alte discuții în legătură

Custodia copilului și dreptul de vizită. cum ar fi bine să rezolv aceste probleme? florinsb florinsb Bună ziua am nevoie de un sfat, am o fetiță de 7 luni am încercat să fac relația să meargă stând la ea acasă cu bunica fetiței nu a mers bunica se ... (vezi toată discuția)
Custodie copil ! Teoali Teoali Bună seara, Traiescu cu partenerul fara a fi căsătoriți in chirie si avem.un copil, 3ani si.../care este trecut pe numele lui/ locuim impreuna si el ... (vezi toată discuția)
Urgent andreea_galben andreea_galben buna seara,la un proces de incredintare minor solicitat de mama copilului se da un termen unic pt parat fiind tatal copilului,care este in stare de arest,pt ... (vezi toată discuția)