avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere trimisa prin posta la parchet
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere trimisa prin posta la parchet

Buna seara,
In urma cu aproximativ o luna am trimis prin posta o plangere la parchet pentru amenintare cu moartea si injurii,etc din partea sotului meu,dupa ce acesta a aflat ca am introdus la judecatorie actiunea de divort.
Nu stiu daca dumnealui a primit vreo instiintare,invitatie sau ce s a intamplat cu plangerea,as putea sa verific on-line aceasta informatie?Sau trebuie sa merg la sectia de politie de care apartinem?
Ultima modificare: Marți, 20 Octombrie 2015
stefana1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 22:30, 20 Octombrie 2015
Intraţi pe site-ul Parchetului unde aţi trimis scrisoarea, acolo există un număr de telefon şi vă îndrumă de acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza ionelaioni ionelaioni am depus o plangere penala la parchet impotriva fostului iubit cu infractiunea de maltratare si amenintare,am primit un nr de dosar de la parchetul de pe langa ... (vezi toată discuția)
Am vreo sansa??? cipdy cipdy pe scurt lucrurile stau cam asa:acum un an si un pic am vandut prin intermediul unui site de licitatii on line un tv auto unui cetatean din Bucuresti (eu fiind ... (vezi toată discuția)
Inchisoare cu suspendare ContSters451417 ContSters451417 Buna seara. Un individ care ma amenintat in trecut cu moartea, a fost condamnat la o pedeapsa de trei luni inchisoare cu suspendare. Desi este supravegheat in ... (vezi toată discuția)