avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot sa aflu daca cineva a facut puscarie in tara ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot sa aflu daca cineva a facut puscarie in tara sau in Spania?

Buna ziua! as vrea sa aflu cum as putea stii daca cineva a facut puscarie in tara sau in spania ....multumesc!
Cel mai recent răspuns: chris_d , utilizator 03:00, 28 August 2017
Nu puteti afla. Acestea sunt date cu caracter personal.
multumesc pt raspuns!
pe aceeasi tema, daca a facut inchisoare , nu ar trebui sa apara pe portalul instantelor de judecata numele lui si in ce dosar a fost inculpat? am cautat pe cineva si nu apare numele lui acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaziune fiscala RAMOnaBC RAMOnaBC buna ziua,cum pot afla ce se intampla cu un dosar penal pt evaziune fiscala,daca stiu datele personale ale inculpatului dar nu stiu numarul de dosar?am ... (vezi toată discuția)
Sentinta procesului vladiulian vladiulian Sotia mea a avut un proces in 2006 in care la obiectul dosarului este inscris stare civila. Nu am putut gasi sentinta acelui dosar pentru ca nu este trecuta pe ... (vezi toată discuția)
Poti fugi de un proces? bebein bebein Buna ziua, Pe scurt cazul este urmatorul. Am dat mita instructorului de la scoala de soferi pt a lua examenul practic.Am recunoscut fapta inainte de inceperea ... (vezi toată discuția)