avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte necesare ridicarii banilor de la CEC in urma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte necesare ridicarii banilor de la CEC in urma despagubirilor de la ANRP

Buna seara

Dupa cum stiti s-a inceput plata banilor cuveniti din legea 164 din 2014,prin CEC,conform legii 290 din 2003.Am primit titlul de plata pe care suntem 13 persoane dintre care una a decedat. Mostenitorii persoanei decedate au certificat de mostenitor.Am intrebat la mai multe sucursale CEC in doua orase diferite cu ce acte trebuie sa ne prezentam,dar am primit raspunsuri total diferite.In concluzie nu stim cu ce acte sa ne prezentam ca sa putem ridica banii.Poate stiti dumneavoastra mai bine sau ati reusit sa indrumati si alte persoane in situatia noastra si au reusit sa-si ridice banii. #-o
Cel mai recent răspuns: ursache iudith , utilizator 19:17, 22 Octombrie 2015
Cu titlu de plata trebuie sa va duceti. Si ca sa nu mergeti toti, trebuie data o procura de catre ceilalti autentica.
multumesc:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiar al legii 164/2014 -mama mea care a decedat nleanca nleanca buna ziua! va rog frumos si foarte respectuos daca puteti sa ma indrumati ce pot sa fac in cazul urmator: mama mea este beneficiara a legii 164/2014 cu inca ... (vezi toată discuția)
Legea9/1998 si legea164/2014 . ordin de plata Mony2015 Mony2015 Buna seara . Am o intrebare , pot ridica banii dintr-o despagubire, fara ordinul de plata ,doar cu titlul de plata si buletinul?Sunt intr-o situatie ciudata . ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt beneficiara unor titluri anrp cf legea 290/2004,cu ... Vero42 Vero42 Buna ziua, sunt beneficiara unor titluri ANRP cf LEGEA 290/2004,cu cota de 1/3,conform documentelor din dosarul depus la ANRP, insa aceasta cota nu este ... (vezi toată discuția)