avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

daca mama mea imi contract de vanzare cumparare pe un apartament,acesta poate fi atacat in instant de catre fratii mei ,dupa decesul mamei mele??????
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 08:36, 21 Octombrie 2015
Da, poate fi atacat.

Dar, ramane de vazut daca si reusesc sa obtina o hotarare favorabila.
Contractul de vc. poate fi contestatîn instanță numai dacă se demonstrează că pretul stabilit a fost fără intenția de a fi plătit (art. 1665NCC) sau s-a stabilit un preț neserios(față de valoarea imobilului)Dar, aceste lucruri trebuie probate. Este exclusă proba cu martori în cazul prețului care nu a fost plătit iar notarul are obligația la încheierea contractului de a respecta grila notarială.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament in familie halesday halesday Daca un apartament in acest moment se vinde undeva la pret de maxim 39000-40000 RON pretul pietei..iar am niste datorii mari catre mama mea si ca sa nu am ... (vezi toată discuția)
Act vanzare cumparare la un apartament luat cu 5 % tva remuss25 remuss25 buna ziua, acum 3 ani am cumparat un apartament pe numele lui mama cu tva 5 % de la dezvoltator si as dori ca acum sa il trec pe numele meu , acum cand fac ... (vezi toată discuția)
Pentru o vânzare-cumpărare de apartament între mamă și fiică se impune un barem minim de preț? ralucapopescu ralucapopescu Buna ziua , Doresc sa fac o vanzare cumparare pentru apartamentul mamei mele , catre mine , fiica ei.Desi exista un testament in acest sens , doresc sa ma ... (vezi toată discuția)