avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme act vanzare-cumparare - clauze imposibil de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme act vanzare-cumparare - clauze imposibil de realizat

Buna ziua
Am cumparat o mansarda intr-o vila formata din D+p+et 1+M.
Mansarda nu era compartimentata si nici bransata la utilitati cu exceptia faptului ca avea apa curenta si scurgere prin coloana de utilitati realizata initial. Proprietarul m-a asigurat ca ma pot bransa fara probleme la scurgere si apa (prin contor montat in baie fapt ce s-a intamplat, altfel nu as fi cumparat)
La realizarea actului de vanzare-cumparare s-a specificat ca citez “deoarece mansarda nu este bransata la utilitati, ma oblig sa fac pe cheltuiala mea bransamente si contorizari separate la utilitatile existente in curte sau in strada fara a mai fi nevoie de de acordul expres al vanzatorului.
Am obtinut autorizatia de constructie cu bransare la tevile de apa si scurgere existente.
Acum cand trebuie sa fac receptia lucrarii, proprietarul de la care am cumparat a oprit apa si a opturat scurgerea cerandu-mi sa fac bransamente separate.(In toata aceasta perioada am platit ce am consumat conform citirii apometrului si am platit vidanjarea conform numar de persoane)
Va rog sa imi spuneti ce pot face in continuare pentru ca mergand la regia de apa acestia mi-au spus ca nu imi pot face bransare separata deoarece exista un singur bransament pentru constructie existenta plus faptul trebuie sa o fac exterior pe lungime de 20 ml.(la fel si pentru scurgere)
Mentionez ca ar trebui sa fac cheluieli suplimentare cu bransari exterioare ,pe un teren cota parte indiviza care nu imi permite aductiune de tevi si nici de fosa septica sau bazin vidanjabil pentru ca nu exista canalizare in zona.
Multumesc anticipat

Cu stima
Bocu Nicolae
Cel mai recent răspuns: BraveHeart , utilizator 17:22, 23 Noiembrie 2015
Instalati bransament pasant
Proprietarul de la care am cumparat nu este de acord!!!
Proprietarul ce doreste EXACT ?
Scuze, imi este neclar ..
...si de ce a oprit apa ?
Din punct de vedere juridic nu prea vad solutie,trebuie sa respecati contractul incheiat,daca ati acceptat bransament separat,asta e!
Proprietarul vrea sa fac bransamente prin exteriorul cladirii.la apa si la bazin vidanjabil care practic nu se poate realiza din lipsa de spatiu .

Alte discuții în legătură

Bransament contoar electric. proprietar pacalit. ce este de facut? Silvia1945 Silvia1945 Bransament contoar electric. Proprietar pacalit. Ce este de facut? Bună dimineața! Prietena mea a avut o speță de ieșire din indiviziune cu fostul ... (vezi toată discuția)
Dreptul asupra unei conducte de apa ce trece pe terenul meu Cor.vid Cor.vid Salut. Am o situatie mai complicata. Am cumparat un teren pe care am construit o casa. Pe terenul respectiv, un vecin care locuieste mai sus de mine, a tras ... (vezi toată discuția)
Care sunt obligatiile dezvoltatorului legat de bransamentul la apa si canal? andreeapopa20 andreeapopa20 Sunt in procesul de achizitionare a unui apartament nou. Apartamentul este intr-o vila (parter + etaj = 4 apartamente). Toata vila este legata la apa si la ... (vezi toată discuția)