avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor de vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor de vechime

Daca un salariat are doua locuri de munca, se poate acorda sporul de vechime la ambele locuri de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:31, 21 Octombrie 2015
In functie de prevederile din Regulamentele interne sau/si din Contractele colective de munca aplicabile celor doua locuri de munca se poate acorda spor de vechime la ambele.
Multumesc frumos ...o lege in care as putea gasi specificat asta, va rog.
1. - Nu exista nici un act normativ care sa oblige angajatorii la acordarea sporului de vechime.
- Cu exceptia unitatilor bugetare care au legislatie separata.

2. De aceea am pomenit, in raspunsul anterior, de R.I. si de CCM. in care se pot prevedea acordarea si conditiile de acordare a sporului de vechime.
din pacate este vorba despre cultele religioase care nu se incadreaza nici la bugetari, nici la particulari, nu au nici R.I., nici C.C.M
Cititi si Legea nr.284/2010, Anexa II, cap. III - Culte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul de baza Dana Salomia Dana Salomia am si eu o problema ..... de la 1 ianuarie 2015 salariul de baza s-a facut 975 . Sporul de vechime este inclus in 975 sau se adauga la 975? . Va multumesc. (vezi toată discuția)
Mod calcul salarii compensatorii leonora leonora Buna seara. Puteti sa-mi raspunde-ti va rog? Am inteles,ca in urma desfacerii Contractului Colectiv de Munca din motive ce nu tin de persoana ... (vezi toată discuția)
Legea salarizarii unice Hobitzi Hobitzi Imi poate da cineva un link catre legea salarizarii valabila?Am gasit cel putin trei variante,proiect,din 2009,nr.284 din 2010...etc (vezi toată discuția)