avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stalpi electrica pe terenul meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stalpi electrica pe terenul meu

detin o suprafata de teren agricol de 320 metri lungime si 86 latime.pe la mijlocul tarlalei in lungul terenului adica la 320 de metri am 5 stilpi de lumina care trec direct prin terenul meu..pot cere despagubiri la e.on moldova ?mentionez ca i-mi afecteaza cultura.este nevoie numai decit de judecata ori se poate trata si altfel?multumesc
Buna ziua,
Da, puteti.

Dar, nu despagubiri, ci le solicitati sa-si mute stalpul sau sa va plateasca chirie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stalpi de inalta tensiune pe proprietate privata dobreamarius dobreamarius dispun de un teren intravilan in localitatea Vatra Dornei si pe care este amplasat un stalp de inalta tensiune, am vrut sa il vand dar din cauza acestui stalp ... (vezi toată discuția)
Bună ziua Îmi puteți spune va rog ,dacă pe proprietatea mea ... Lara m lara Lara m lara Bună ziua Îmi puteți spune va rog ,dacă pe proprietatea mea sunt situați 2 stâlpi de curent electric ,de pe vremea lui Ceaușescu, a și putea sa ... (vezi toată discuția)
Cecdrept am eu si ce drept are statul? etudor etudor in urma cu 6 ani am cumparat un teren agricol la marginea satuluiin suprafata de 0,85 ha. este la soseaasfaltata,amposbilitate sa rtag apa ,gaz ... (vezi toată discuția)