As vrea sa stiu daca perioada de pensionare gradul II de invaliditate se ia in calcul atunci cand se calculeaza vechimea pentru pensionarea la limita de varsta ?
In perioada aprilie 2001- decembrie 2002 a fost cumva abrogata legea cu grupele de munca ? Eu am lucrat in aceasta perioada in sectia de boli infectioase, care se incadreaza in grupa a II a de munca, dar pe adeverinta eliberata figureaza ca am lucrat in grupa a doua doar inainte de 2001 si dupa 1 ianuarie 2003. Va multumesc !
Perioada in care s-a beneficiat de pensie de invaliditate este stagiiu asimilat si intra in calculul pensiei de limita de vatsa.
Grupele superioare de munca au fost pana la 31/03/2001.
Incepand cu 01/04/2001 s-a lucrat in conditii deosebite,speciale si alte conditii de munca.
Varsta pensionare
art1580
buna ziua ,
va scriu cu rugamintea de a ma ajuta sa aflu varsta de pensionare conform noului cadru juridic cu referire la grupa I de munca.
sunt barbat, ... (vezi toată discuția)
Despre pensionare
deatcugicu
ma numesc Deatcu Gicu si va intreb in legatura cu pensionarea . Am lucrat din 1978 si pana in prezent ,am 60 ani si 5 luni ma pot incadra la pensie limita de ... (vezi toată discuția)