avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... girant la casa de ajutor reciproc al orasului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

girant la casa de ajutor reciproc al orasului

Buna dimineata,lucrez la un spital ca infirmiera,eu si inca10 colege sintem girante la casa de ajutor reciproc al orasului la o doctorita care in luna mai 2015 a facut un imprumut in valoare de 34000 ron,am facut acest gest deoarece sotul dinsei este medic pe sectia unde lucram ,de trei luni nu s-a achitat ratele si am primit somatie ca daca nu plateste ni se vor retine banii noua din salariu ,mentionez ca are rata de 1500 ron lunar pina in decembrie 2016 va rog din suflet sfatuiti-ma ce sa facem in acest caz,cind am vorbit cu ea a zis ca nu are bani sa plateasca,va multumesc din suflet .am uitat sa specific faptul ca d-na dr.este medic de familie
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2015
marietaciolan, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:29, 22 Octombrie 2015
Nu aveti nimic de facut decat sa platiti in calitate de giranti.
Și sa va îndreptați în instanță împotriva doctoriței pt a va recupera banii reținuți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Overdraft tata decedat 25Maria23 25Maria23 Buna seara, Tatal meu a facut un overdraft pe vremea cand era salariat. A iesit la pensie si la scurt timp s-a imbolnavit si a decedat. Am fost la banca si ni ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, fara sa stiu, tatal meu, la varsta de 82 de ani, a ... Miliana Miliana Buna ziua, Fara sa stiu, tatal meu, la varsta de 82 de ani, a semnat ca girant pentru un imprumut (in anul 2018) unei persoane care nu si-a platiti la timp ... (vezi toată discuția)
Giranti executati silit fara executarea silita a titularului creditului ContSters471031 ContSters471031 Buna ziua, Acum 5 ani am fost de acord sa girez impreuna cu alti doi colegi de serviciu, un imprumut de la Casa de Ajutor Reciproc a institutiei unde lucram ... (vezi toată discuția)