avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... lipsa stampila carte de munca
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

lipsa stampila carte de munca

buna ziua am nevoie de un sfat mama mea are operat in cartea de munca dar nu se vede stampila si semnatura foarte bine ,am incercat sa merg la gradinitele unde a lucrat dar personalul de acolo nu stiu unde este arhiva cu personalul din anii 1983-1984 deci nu stiu unde sa caut sau ce sa fac.intentionez sa merg la inspectorat sa vad daca ma pot indruma
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:20, 23 Octombrie 2015
sau incercati la Arhivele Nationale - Directia Judeteana.
Arhiva o găsiți la centrul bugetar de care aparțineau acele grădinițe.
am fost azi la toate arhivele,arhiva nationala ,arhiva consiliului judetean ,a primariei ,a finantelor,la ministerul muncii si ITM nimeni nu stie nimic
Centrele bugetare păstrau statele de plată și alte documente de la: licee, școli, grădinițe arondate. Trebuie să începeți căutarea de la școala sau liceul din apropierea grădinițelor care vă interesează. Dacă nu dețin ei acea arhivă, vă pot îndruma.

Dar trebuie să întrebați de Centrul bugetar de care aparțineau grădinițele în anii 1983-1984.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Perioada lucrata , netrecuta in cartea de munca ContSters79307 ContSters79307 In 1983 , cand am terminat liceul , am lucrat ca profesor suplinitor, undeva la tara , timp de 5 luni ( am suplinit un concediu de maternitate al unei ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime 19Nicu55 19Nicu55 Numele meu este Terzi Nicolae,invatator.In perioada 1975-1986 am functionat la Casa de copii scolari Negru-Voda ,jud.Constanta in functia de ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma scoala profesionala albertrozsa albertrozsa buna ziua mi -sa pierdut diploma de absolvire a scolii profesionale, de un cadrist de la o firma prin anii 90. Scoala unde am absolvit an 1985 profesionala ... (vezi toată discuția)