am un prieten care primeste deja a 2-a condamnare pentru inselaciune pentru prima condamnare a fost deja inchis si este eliberat conditionat dar din pacate mai are inca un dosar :( . Si acel dosar este in solutionare la judecatorie prima solutionare.
Ce cai de atac mai are ?
Precizez ca nu are bani de un avocat deci va trebui sa se apere singur si nici nu cunoaste legile si procedurile in situatiile de fata.
Sa solicite avocat din oficiu daca nu isi poate angaja si sa aibe grija pe viitor ce face cu viata dumnealui, sa nu se mai expuna la aceste situatii. Mult succes!
De asta am si intrebat aici ca ii se solutioneaza cauza si daca nu face recurs sau stiu eu ce in 10 zile poate sa il inchida din nou ..... pentru asta va cer ajutorul sa vedem ce poate sa faca el intradevar...ce cai de atac are unde trebuie sa depuna recursul dupa judecatorie etc..multumesc!
Recurs
picika
buna seara
am fost condamnat la 1 an inchisoare cu suspendare sub supraveghere la judecatoria targu secuiesc,am declarat recurs atat eu cat parchetul si ... (vezi toată discuția)