avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce este de facut?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce este de facut?

Buna ziua

am un prieten care primeste deja a 2-a condamnare pentru inselaciune pentru prima condamnare a fost deja inchis si este eliberat conditionat dar din pacate mai are inca un dosar :( . Si acel dosar este in solutionare la judecatorie prima solutionare.

Ce cai de atac mai are ?
Precizez ca nu are bani de un avocat deci va trebui sa se apere singur si nici nu cunoaste legile si procedurile in situatiile de fata.

Ce ar putea sa mai faca ?

Va multumesc mult anticipat pentru raspunsuri!
Sa solicite avocat din oficiu daca nu isi poate angaja si sa aibe grija pe viitor ce face cu viata dumnealui, sa nu se mai expuna la aceste situatii. Mult succes!
Primeste avocat din oficiu.
Ok am inteles dar avocatul din oficiu nici nu ii raspunde la telefon si nici nu o intereseaza de caz din pacate :(
De asta am si intrebat aici ca ii se solutioneaza cauza si daca nu face recurs sau stiu eu ce in 10 zile poate sa il inchida din nou ..... pentru asta va cer ajutorul sa vedem ce poate sa faca el intradevar...ce cai de atac are unde trebuie sa depuna recursul dupa judecatorie etc..multumesc!
Sentinta poate fi atacata cu apel. Cererea de apel se depune la instanţa a cărei hotărâre se atacă.
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2015
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

Alte discuții în legătură

Schimbare din recurs in apel este posibil? advsys advsys care este temeiul legal in care judecatorul poate schimba cursul judecatii din recursul in apel? multumesc. (vezi toată discuția)
Recurs picika picika buna seara am fost condamnat la 1 an inchisoare cu suspendare sub supraveghere la judecatoria targu secuiesc,am declarat recurs atat eu cat parchetul si ... (vezi toată discuția)
Arestare,eliberare...iarasi arestare?? oltul oltul buna in fond la judecatorie am fost condamnat la 3 ani 6 luni cu executare (cu avocat din oficiu)..am facut recurs iar au respins ca nefondat si a ramas ... (vezi toată discuția)