avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta munca dupa 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta munca dupa 2011

Buna ziua, imi puteti spune, va rog in cazul societatilor radiate din 2011 pana in prezent cine elibereaza adeverinta de vechime in munca? cei de la ITM m-au refuzat si m-au trimis catre lichidator,... insa.... nu am reusit sa iau legatura cu acesta din urma pentru ca nu se raspunde la telefon si mail-uri .
ITM spune ca dupa 2011 nu este treaba lor sa emita adeverinte de vechime ...
Unde ma pot adresa, va rog ? Multumesc frumos #-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:15, 22 Octombrie 2015
Intr-adevar, incepand cu 01.01.2011, nu s-au mai depus documente la ITM si, prin urmare, nu are cum sa va dea o adeverinta de vechime.

Solicitati un extrs REVISAL de la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, prin ce document poate fi dovedita vechimea in munca, ... Denisa7 Denisa7 Buna seara, Prin ce document poate fi dovedita vechimea in munca, pentru perioada 2010-2013, in situația in care nu detin adeverinta de la angajator, iar ... (vezi toată discuția)
Carte de munca MemaAurora MemaAurora Fostul patron refuza sa-mi dea cartea de munca. Nu răspunde la telefondul și nici la mesaje. (vezi toată discuția)
Adeverinta perioada lucrata tuilleries tuilleries Buna ziua. Fiului meu ii este necesara (in vederea angajarii intr-o structura MAI), o dovada a faptului ca a lucrat la diversi angajatori si perioada, ... (vezi toată discuția)