avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... studiu motivare apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

studiu motivare apel

Buna ziua , am angajat un avocat pt ami motiva si redacta apelul . Inca nu a aparut pe portal nici un termen. Unde pot studia ce a scris avocatul in motivarea apelului , trebuie sa merg la arhiva tribunalului sau sa astept primul termen ? multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:16, 22 Octombrie 2015
Puteti sa solicitati av angajat sa va comunice o copie dupa motivele de apel formulate.Aveti si varianta studierii la arhiva instantei unde se va judeca apelul ,dar este posibil ca dosarul sa nu se afle in arhiva ci la judecator sau grefier fiind in procedura de comunicare a motivelor de apel catre partea adversa .a intampinarii catre dvs etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creanta elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa imi spuneti si mie care este termenul de comunicare a hotararii de catre instanta. Am formulat o somatie de plata, a fost solutionata ... (vezi toată discuția)
Nu am primit cererea de apel slucianus slucianus Buna ziua tuturor In cursul anului trecut am avut un litigiu de munca pe care l-am castigat la Tribunalul Bucuresti, sectia civila. Angajatorul a facut ... (vezi toată discuția)
Hotărâre judecătorească pronunțată: cum aflu care este situația dosarului meu? amalia79 amalia79 Buna ziua!Am fost intrun proces de succesiune,ca si parat,din anul 2015.Pe scurt,suntem trei frati care nu ne am pus deacord cu impartirea mostenirii ... (vezi toată discuția)