avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drept familial
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drept familial

Buna ziua. Am o intrebare : Daca doi tineri casatoriti in luna august 2015 au decis ca in luna octombrie 2015 nu mai pot convietui impreuna dar avand un copil mic( 5 luni ) ce posibilitate au ca forma de divort.
Va multumesc.#-o
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:12, 23 Octombrie 2015
la notar sau prin acord, in instanta.
Divortul de comun acord la notar ori in instanta, ori daca nu se inteleg (inclusiv in ceea ce priveste locuinta copilului si programul de vizita plus pensia de intretinere) doar varianta instantei.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț amiabil la notar vs. divort amiabil în instanță lilianmarius lilianmarius Divorț amiabil la notar vs. Divort amiabil în instanță Bună ziua! Soția mea împreună cu care am un copil minor de 2 ani și 10 luni vrea sa ... (vezi toată discuția)
Divort daniella28 daniella28 buna ziua,sotul meu a depus anul trecut actele de divort,pana azi nici primul termen nu a fost.vreau sa stiu,cu actele depuse acum am mai putea sa facem divort ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord Mia25 Mia25 Buna seara, Am si eu o intrebare, eu cu sotu am cazut de acord sa divortam pe cale amiabila, mentionez ca la mijloc se afla un copil de un an, vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)