avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Model de explicație, lămurire cu bază juridică sau ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Model de explicație, lămurire cu bază juridică sau fără

Sînt elev, deseori ni se cer explicații banale pentru lipsele de la ore, pentru simpla febra, ne este cerut certificatul cu privire la starea de sănătate de la medicul de familie. Care este esența problemei mele, am nevoie de un model de explicație independentă, cu baza (sau fără) juridică, în loc de bilețelele de la mama cum făceam în clasele gimnaziale cu privire la lipsele de la ore (nu din motiv de sănătate).
Cel mai recent răspuns: aandronic , utilizator 22:11, 23 Octombrie 2015
Buna seara,
Cred ca cel mai bine ar fi sa mergeti la scoala. Poate se lipeste si un pic de gramatica si LIMBA ROMANA de dumneavoastra.
Cuvantul "LIPSE" este magnific dar lipseste cu desavarsire din DICTIONARUL EXPLICATIV AL LIMBII ROMANE.
Poate fi adaugat "almanahelor" dar cel ce l-a folosit pe acela este acum ... "la parnaie" ca sa folosesc expreii pe care, probabil le cunosteti mai bine.

Lipsurile*
(În Republica Moldova obișnuim să zicem lipse)
Nu pot susține că nu am efectuat unele greșeli gramatice fiindcă după câteva ore acordate temei pentru acasă mă simt cam obosit. Mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 23 Octombrie 2015
aandronic, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gramatica... stan_iulia stan_iulia Acum cautam ceva pe net si am gasit o pagina a site-ului dex on line, pagina se cheama greseli frecvente in limba romana, unde explicatiile cum e corect si de ... (vezi toată discuția)
Detalii despre desfãsurarea examenului pentru obtinerea certificatului de traducãtor de la cppc ContSters24933 ContSters24933 Acum ceva timp am cautat si eu informatii despre examenul pentru obtinerea certificatului de traducator de la CPPC – Ministerul Culturii si Cultelor. Asa ... (vezi toată discuția)
Dulce-i limba romaneasca! Sorin Farcas Sorin Farcas Dulce-i limba romaneasca (era) ..era o vorba – unde-i lege nu-i tocmeala : Textul de lege ce sanctiona violul in perioda domnitorului Nicolae ... (vezi toată discuția)