avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare si dreptul la prescriere
Discuție deschisă în Executare silită

Executare si dreptul la prescriere

Buna ziua,

Am si eu o problema cu un credit in franci luat in anul 2008 pe o periada de 7 ani . La acest credit nu s-au mai platit rate din anul 2011 si nici nu am mai primit nici o instintare din 2012 pana azi cand m-am trezit cu un ic de la executor judecatoresc cu propire. Intrebarea mea este pot sa invoc prescrietea datoriei si ce ar trebui sa fac.??.
Multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: biancaclaudia , utilizator 22:20, 22 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu pt credit neplatit biancaclaudia biancaclaudia Buna seara. In 2008 s-a contrctat un credit in franci iar din motive financiare nu s-a mai platit rate din 2010 iar acum fratele meu titular de contract s-a ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare silita jhon73 jhon73 Buna ziua , as dori si eu un sfat in urmatoarea problema pe care o am : In anul 2006 am contractat un credit cu buletinul am platit pana in anul 2008 dupa ... (vezi toată discuția)
Executarea silită aristica1957 aristica1957 Am primit o instintare de la un executor judecătoresc de poprirea pentru un credit de nevoi personale din anul 2008 pentru care am platit câteva rate, apoi ... (vezi toată discuția)