avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... folosinta terenuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

folosinta terenuri

Buna ziua,
Sunt in urmatoarea situatie: Am un teren la care nu s-a facut iesirea din indiviziune. Iesirea din indiviziune e pe cale sa se faca prin partaj judiciar, care e pe cale sa se termine(dupa 2 ani).
Treaba e ca in toamna anului trecut unul din frati "a fost mai iute" si s-a dus sa arendeze tot terenul, fara sa anunte fatii (cum ar fi fost legal) ,fara sa se termine procesul -deci fara iesire din indiviziune.
Jumatate din terenul dat in arenda imi apartine.Am facut plangere penala dar rezultatul a fost ca daca nu "mi-a dat in cap" nu are ce sa-i faca.
Intrebarea mea este Dupa ce se va face iesirea din indiviziune cum sa procedez sa pot sa si folosesc acel teren.
Astept un raspuns si va multumesc!

Alte discuții în legătură

Contract de arenda dimitrianegru dimitrianegru buna ziua, Fratele meu a dat terenul in arenda(in toamna) pe care suntem mostenitori(nu s-a facut iesirea din indiviziune) fara stirea mea.Suntem ... (vezi toată discuția)
Folosirea unui teren dimitrianegru dimitrianegru buna ziua , impreuna cu alti 4 frati avem un teren la camp. Suntem in proces de partaj judiciar. Suntem doua tabere Eu cu trei frati si inca unul ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate edirne edirne Buna ziua, Tatal meu este intr-un proces de partaj judiciar a unui teren intra si extravilan.S- a ajuns in instanta pentru ca doi frati din 7 nu au vrut in ... (vezi toată discuția)