Maricris Popescu a scris:
Iar garnitura nu era defecta, era slabita, s-a rezolvat strangand-o pur si simplu, asa ca inclin sa cred ca totusi a fost presiunea mare. Daca mai aveti sfaturi va rog sa le postati. Multumesc
Hotarati-va, in postarea intiala spuseserati: "Eu nu eram constienta ca ar exista o problema la calorifer, nu a umblat nimeni din familie la el. In urma cu 3 ani au fost curatate, aerisite si tevile si piesele de garnitura schimbate. Intre timp nu am avut probleme. "
In opinia dvs., un calorifer care curge pe la o garnitura, nu are o problema? Si, daca curge, aplicam principiul: daca ceva nu merge, ia un ciocan mai mare? Pe langa ce v-a spus deja Ynocenta, mai adaug un lucru: niciodata, dar niciodata, cand se umbla la o etansare, nu se refolosesc garniturile! Cu atat mai mult cand ea deja era deterioarata. Asta este solutie de Dorel.
Acum ati rezolvat? S-a rezolvat prin simpla inlocuire a garniturii sau era vorba de o fisura? Scurgeri pe la garnituri apar doar la montare; in timp scurgerile datorate etanseizarii defectuoase au tendinta de a se reduce, prin depuneri, dar cele care apar din senin, datorate corodarii, fisurilor, etc., se accentuaeaza.