avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Art.30 al.7 litera a, O.UG. 195/2002 - \"de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Art.30 al.7 litera a, O.UG. 195/2002 - "de neinteles"

Buna seara,
#-o Ce sanctiune se aplica pentru incalcarea articolului mai sus mentionat?

In fapt, o autoritate de administratie publica locala amenajeaza pe un drum public cu doua benzi pe sens, o parcare in spic, astfel masinile parcate regulamentar reduc vizibilitatea la trecerea de pietoni de la 25 m la doar 7 - 8m, afectand siguranta circulatiei.
Faptul cel mai grav este ca la aceasta trecere de pietoni ,,bine amenajata'' se filmeaza si se suspenda permise de conducere de catre politia rutiera, cea care conform art.128 al. 1 litera c din OUG 195/2002 avizeaza aceste amenajari.

Sfatul ce mi-l oferiti este foarte pretios, si pentru aceasta va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Petru52 , utilizator 21:22, 27 Octombrie 2015
#-oTrag concluzia ca pentru incalcarea Art.30 al.7 litera a si art.128 al. 1 litera c din OUG 195/2002 nu pateste nimeni nimic?....conform legislatiei din România? :closedtopic:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație proces verbal sancționare neacodare de prioritate pietoni – dreptul de a vedea Petru52 Petru52 Bună ziua, Vă rețin atenția pentru a parcurge câteva rânduri și a mă îndruma... În fapt, am fost sancționat cu 4 puncte amendă și permisul ... (vezi toată discuția)
Raspundere pieton mircea1995 mircea1995 Buna ziua, am fost accidentat in timp ce traversam strada pe trecere de pietoni Politia a decis culpa comuna 50% pieton - nu m-am asigurat 50% sofer ... (vezi toată discuția)
Amenda de la politia locala pentru parcare neregulamentara victorianu victorianu Buna Seara. Am primit o amenda de la PL pentru parcare neregulamentara pe trecerea de pietoni cf. prevederilor art. 143 a 142 e din RAOUG 195/2002 / OUG ... (vezi toată discuția)