Buna ziua.
Sunt asistent medical si am un contract de munca pe periada nedeterminata intr-o unitate medicala de stat din data de 10 februarie 2014.
In data de 29 iulie 2015 mi s-a pus in fata un act aditional prin care mi s-a adus la cunostinta ca mi se micsoreaza salariu motivand (verbal) ca nu am fost incadrata corect, Acest act nu l-am semnat, dar mi-a fost trimis prin posta.
Nu am ridicat scrisoarea deoarece am avut o problema medicala si din data de 2 august 2015 am fost internata in spital si de atunci pana in data de 1 octombrie 2015 am fost in concediu medical.
Intre timp scrisoarea a fost trimisa inapoi la unitate si ei mi-au trimis-o din nou mie. Am ridicat-o in data de 2 septembrie 2015 si continea acel act aditional precum si o notificare prin care mi se aducea la cunostinta ca datorez o suma de bani (diferenta de salarizare) si daca pana la o anumita data nu-mi exprim acordul de o a returna doar o hotarare judecatoreasca ar putea sa faca acest lucru. Mai continea o anexa cu sumele de bani defalcate pe luni.
Ei mi-au operat modificarea incepand cu data de 29 iulie 2015 (tot verbal mi s-a spus), practic eu am vazut modificarea pe fluturasul de salariu din luna august.
Mentionez inca o data ca eu nu am semnat absolut nimic.
Intrebarea este: e legal ce au facut?
Ce ar trebui sa fac in continuare?