rodicabr a scris:
Buna ziua tuturor ! Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi. De aproape un an s-au mutat deasupra mea niste persoane de etnie.... Au fost in Spania si dupa ce "au muncit pe branci" s-au intors in tara... Au spart tot ce se putea si nu se putea in aprtament, boiandrugii de fier-beton ii scoteau noaptea din bloc sa nu fie vazuti, sunt aproape sigura ca nu aveau autorizatie de construire. Vecinii s-au plans de zgomote, dar nimeni nu a facut efectiv nimic, de frica. Pe parcursul acestor activitatii m-au inundat si stricat total tavanele din baie si bucatarie, e exclus sa obtin despagubiri de la ei...
Am insa o problema care pare ca nu are nici o rezolvare. Cum am spus e vorba de niste persoana de ...acea etnie... si placerea lor este sa cante la SAXOFON !!!!! In fiecare zi, nenumarate ore pe zi !!!!!
Stiu ce trebuie facut: sa chem politia, probabil politia comunitara. Am vorbit cu vecinii si absolut toti mi-au spus ca le e frica, ca au copii mici, ca nu au bani sa isi schimbe cauciucurile etc etc. Ne rad in nas tuturor, a incercat seful de scara sa vorbeasca cu ei si nici nu i-au deschis usa. Am facut si eu greseala sa merg la ei la usa si m-am ales cu amenintari si am fost imbrancita pe scari, deci daca vine politia vor stii ca eu am facut reclamatie....
Eu vreau sa merg la politie, dar poate imi spune cineva cum sa fac sa imi protejez copilul si masina...Daca se intampla ceva, cum dovedesc ca au fost ei?
Orice sfat este binevenit !
Multumesc
Am citit Legea 61/1991 si la pct. 28 scrie ca reprezinta contraventie: tulburarea fara drept a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma. La punctul urmator se stabileste un interval orar - 22.00 - 08.00 - dar ce scrie acolo se refera doar la persoane juridice, astfel incat atata vreme cat nu a fost schimbata destinatia imobilului din bloc de locuinte in carciuma lor, inteleg ca nu au voie sa ne derajeze cu saxofonul deloc... asta pentru cam am mai citit unele postari in care se facea referire la anumite ore de liniste, rezultand ca in anumite intervale trebuie sa suportam toate dejectiile conlocuitorilor... Eu cred ca acest pct. 28 e foarte clar, insa avem o problema de aplicare si o teama ff romaneasca de ... repercusiuni