avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vanzari persoana fizica sau juridica.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vanzari persoana fizica sau juridica.

Este ilegal sa faci comert ca persoana fizica? Sau este doar de competenta fiscului astfel de anchete ? Cand esti legal sa vinzi ca persoana fizica, exista limita? Gen pot cumpara 10 masini sport iarna cu singurul scop de-ale le vinde in primavara? Una sau doua sigur pot, dar de unde sa stiu cand e nevoie de firma pt. asa ceva ?Sau daca cumperi saci cu seminte sau ingrasamant agriol toamna sa le vinzi in primavara pt. un profit e 30-50% e ilegal? Imi explica si mie cineva totul cum e.

Un vecin ma ameninta ca ma da la politie...
Cel mai recent răspuns: pazker , utilizator 00:23, 22 Noiembrie 2015
astept

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statut persoana fizica cu activitate independenta crisandr crisandr Buna ziua tuturor! Am intrat intr-un impas in sensul ca doresc sa-mi dau drumul la o afacere care consta din a-mi edita singur cartile si a le vinde in format ... (vezi toată discuția)
Sugestie legala (daca este nevoie de infiintare srl) Stephen303 Stephen303 Buna seara, as dori si eu daca poate cineva sa ma ajute cu ceva sfaturi/idei daca suntei in cunostinta de cauza. Problema e in felul urmator, sunt pasionat ... (vezi toată discuția)
Teren construibil sau neconstruibil deci platitor sau nu de tva ? sorin1977 sorin1977 am vandut mai multe terenuri si depasesc suma de 35000 de euro dar in momentul vanzarii terenurilor in contractul de vanzare cumparare scria teren arabil ... (vezi toată discuția)