avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In stare de ebrietate in spatiul public
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In stare de ebrietate in spatiul public

Buna seara,

Imi puteti spune va rog daca exista vreo lege care sa incrimineze persoanele care se afla in stare avansata de ebrietate in spatiul public sau mijloacele de transport in comun?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:06, 25 Octombrie 2015
Persoana poate fi sanctionata in temeiul disp L nr 61/1991 republicata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista lege care sa ma inpiedice in spatiul public ContSters414820 ContSters414820 Ca in fata intrari in scara unui bloc sa stau cu prieteni si sa discut cu voce tare,deranjanta pentru locatari?Mai si strigam des sau tipam, intre ora 8 si ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice toma_dezdemona toma_dezdemona Buna ziua tuturor, am nevoie de sfatul vostru, ce as putea face in situatia in care oamenii nu sunt oameni!!! si anume in fata casei mele (am pod comun cu ... (vezi toată discuția)
Este legal programul de liniste stabilit de asociatia de proprietari? Bogdan Bibicu Bogdan Bibicu Buna seara! Va prezint o situatie si sper sa ma puteti ajuta/lamuri: Am de efectuat cateva reparatii in apartament si am dat 2 gauri cu bormasina pentru, ... (vezi toată discuția)