avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... luarea in calcul la anumite institutii pensia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

luarea in calcul la anumite institutii pensia alimentara pentru copil pe care nu o primesc

Am o hotarare judecatoreasca in care se stabliste suma de 135 ron pensie alimentara copil din anul 2010. Nu am primit niciodata aceasta suma deoarece tatal copilului de care am divortat nu are servici in prezent si nu a avut din anul 2010.La anumite institutii unde pot beneficia ca de exemplu ajutor de caldura , bursa pentru copil mi se ia in calcul si aceasta suma de pensie alimentara pe care nu am primito si nici nu o primesc . Intrebarea mea este cum pot sa dovedesc ca nu primesc aceasta suma sa pot beneficia de ajutoarele respective , o declaratie pe proprie raspundere ar fi suficienta? astept raspunsurile dumneavoastra. M ULTUMESC.Mentionez ca luand in calcul si aceasta suma pe care nu o primesc nu ma mai incadrez la ajutorul respectiv.
Se socotesc sumele reprezentând pensie de întreținere, neinteresând dacă se încasează sau nu. Se pare că este punctul de vedere al autorităților. Poate că unele primării procedează altfel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie sustinere a familiei mariapopesc mariapopesc Buna ziua.Momentan beneficiez de alocatie de sustinere a familiei.Tatal copilului a fost obligat prin hotarare judecatoreasca la o pensie alimentara de 240 de ... (vezi toată discuția)
Ajutor social pentru urmas mariacristina mariacristina Unchiul meu a decedat acum jumatate de an si copilul lui in varsta de 8 ani a ramas in grija matusii mele (sora lui) prin ordin judecatoresc. Copilului ii ... (vezi toată discuția)
Ajutor caldura 2012-2013-bucuresti merepere merepere ma intereseaza care sunt demersurile pentru obtinerea de ajutoare de caldura. ce trebuie sa faca presedintele in acest sens? va multumesc (vezi toată discuția)