avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recalcularea pensie limita de virsta.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recalcularea pensie limita de virsta.

buna ziua,
stie cineva cum pot proceda la recalcularea pensiei la limita de virsta , asa cum este prevazut in Legea pensiilor si in normele sale de aplicare, prin adaugarea veniturilor si/sau a stagiilor de cotizare nevalorificate la momentul stabilirii pensiei sau prin depunerea de documente suplimentare care nu exista la dosar, dar care influenteaza cuantumul acesteia. am adeverinte din trei intreprinderi unde am lucrat 17 ani in acord si aceste venituri nu au fost trecute in cartea de munca .
unde ma pot adresa pentru recalculare?
va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:12, 26 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Raspunsul CNPAS:

www.avocatnet.ro/content/for...

Raspunsul specilistilor de pe forum:

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa depun adeverințe pentru recalcularea pensiei de limita ... Dumitru1949 Dumitru1949 Cum pot sa depun adeverințe pentru recalcularea pensiei de limita de vârstă (vezi toată discuția)
Recalculare pensie Ligia1985 Ligia1985 Buna ,ce demers trebuie urmat pentru a obtine recalcularea unei pensii ?Decizea a fost aprobata in 2014. Multumesc (vezi toată discuția)
Decizie de pensionare ghiocelioana ghiocelioana Tatăl meu a fost pensionat pentru muncă depusă si limită de vîrstă prin decizia CJP din 05.11.2010. Prin decizie,nu i-a fost luată în consideratie ... (vezi toată discuția)