avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen contestatie proces verbal ??
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen contestatie proces verbal ??

Buna dimineata am si eu o mare nelamurilre un proces verbal intocmit in urma unui accident se poate contesta in 15 zile lucratoare sau calendaristice??
Cel mai recent răspuns: yomaryo , utilizator 09:12, 26 Octombrie 2015
Sunt zile calendaristice

ok multumesc deci daca procesul verbal a fost intocmit pe data de 08.10.2015 astazi suntem in data de 26.10.2015 inseamna ca termenul de contestatie a expirat !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere contestatie proces verbal ifigenia17 ifigenia17 Buna ziua, am primit un proces verbal de avertisment pe legea 12/1990 (cu confiscare de bunuri). Intocmirea procesului s-a facut in data de 31 mai 2014 cu ... (vezi toată discuția)
Amanare suspendare permis aic22935 aic22935 va salut.in urma cu o saptamana am facut un mic accident fara sa imi dau seama,o oglinda si o aripa zgariata...politia mia lasat o citatie pe masina sa ma ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala mirunelu mirunelu Buna ziua, Sunt si eu in urmatoarea situatie: am fost implicata intr-un accident in care m-am ciocnit cu alta msina. Am mers impreuna la politie si ... (vezi toată discuția)