avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legalizare sentinta divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Legalizare sentinta divort

Buna ziua,

Am divortat anul trecut, decizia a fost finala( În baza art. 373 lit. a coroborat cu art. 374 din Codul Civil sa declarat desfăcută căsătoria încheiată la data de......, de comun acord).Nu am legalizat nici acum actele si inca figurez ca sunt castatorita. Am inteles ca trebuie sa ma duc la tribunalul sect. 2( unde sa desafurat procesul) si sa cer legalizarea documentului prin care se dovedeste ca sunt divortata). Ce trebuie sa fac mai precis? Ce acte imi trebuie, daca intradevar trebuie sa ma duc la tribunalul sct. 2, ce costuri implica? In luna noiembrie se face un an de la divort, am avut adresa stabilita la cabinetul avocatului. Vreau sa ma duc direct la tribunal sa legalizez tot. Se poate?
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2015
RuxandraSidoric, utilizator
Cel mai recent răspuns: RuxandraSidoric , utilizator 15:06, 26 Octombrie 2015
Multumesc frumos, pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare de divort DaNyelito90 DaNyelito90 Buna ziua, tocmai am primit hotararea de divort de la tribunal. Din ce am inteles din auzite, ar trebuii legalizata? Multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)
Sentinte divort si partaj ysis81 ysis81 buna ziua. In urma divortului si partajului am investit sentintele ca fiind definitive, am primit exemplarul cu stampila si timbru, dar oficiul de cadastru la ... (vezi toată discuția)