avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reintrare in somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reintrare in somaj

Buna ziua,

Am urmatoarea situatie, am fost dat in somaj in luna septembrie dupa ce am activat 4 ani consecutivi la firma x. Am beneficiat de somaj pana in luna octombrie, aproximativ 50 de zile, dupa care m-am reangajat cu un contract pe perioada nedeterminata la o noua firma. Intrebarea mea este dupa cat timp se poate reintra din nou in somaj in conditiile date?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:12, 26 Octombrie 2015
Dupa minim 12 luni lucrate cu norma intreaga de la data incadrarii, puteti beneficia de indemnizatia de soamj din nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare in munca la acelasi patron stancu  georgeta stancu georgeta Buna ziua!Am si eu o intrebare , va rog: Am fost angajata la o firma incepand cu anul 2004.In anul 2009 , in aprilie am fost trecuta ... (vezi toată discuția)
Somaj liana32 liana32 am terminat maternalul in 9 octombrie iarv din data de 12 octombrie mam angajat mie teama ca se va inchide am dreptul la somaj? tin sa precizez ca am iesit ... (vezi toată discuția)
Pentru somaj, am nevoie de adeverinta de la fostul loc de munca? marysa marysa Buna ziua, Am fost angajata in septembrie anul trecut la o firma, timp de o luna de zile am fost cu norma intreaga, iar incepand din octombrie, \"am fost pusi ... (vezi toată discuția)