avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... semnarea fisei postului in ultima zi de preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

semnarea fisei postului in ultima zi de preaviz

Buna ziua,

Dupa o perioada de angajare, mi-am dat demisia cu respectarea termenului de preaviz de 20 de zile lucratoare.

Buna ziua,

Am luat cunostinta de fisa postului si am semnat-o in ultima zi de preaviz. Mi s-a cerut sa fac un raport de activitate, considerat incomplet.


Fisa portului semnata in ultima zi de preaviz este considerata proba in cadrul unui eventual litigiu? Raportul de activitate este intr-adevar incomplet, insa aveam unele atributii (conform fisei postului) de care eu nu stiam, pentru ca nu semnasem fisa postului.

Daca raportul de munca a incetat - prin demisia mea si expirarea termenului de preaviz, fostul angajator imi poate imputa nerespectarea atributiilor specificate in fisa postului, eventual poate solicita daune pentru nerespectarea obligatiilor de servici?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: vcodreanu26 , utilizator 12:02, 26 Octombrie 2015
Ati mentionat data cand ati semnat acea fisa a postului?
Buna ziua,

Da, am trecut data: data ultimei zile de preaviz.
Fisa postului este documentul anexa la Contractul individual de munca se inmaneaza salariatului la angajare, fara acesta salariatul nu stie in ce consta activitatea sa zilnica... faptul ca v-a fost data in ultima zi de preaviz este in favoarea d-voastra, nu va poate acuza de nerespectarea atributiilor de serviciu.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz ContSters360601 ContSters360601 In contractul de munca (bugetar) este prevazut un preaviz de 20 de zile lucratoare in cazul demisiei. Poate constitui un motiv pentru demisia fara preaviz ... (vezi toată discuția)
Respectarea fisei de post savumihairares savumihairares In conditiile in care in fisa de post sunt trecute niste activitati suntem obligati sa le respectam. Daca se schimba managerul direct si dupa cateva saptamani ... (vezi toată discuția)
Semnare fisa post retroactiva theonewho theonewho Buna ziua, Va prezint următoarea situație, pentru care va rog sa îmi transmiteți dacă exista cai de atac: sunt angajata la o firma din luna ianuarie, ... (vezi toată discuția)