avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contestare amenda
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contestare amenda

Buna ziua! un proces verbal este valalabil daca a fost incheiat fara ca eu sa fiu de fata( ma jucam cu catelul in spatele blocului, au venit 2 politisti au zis ca am o reclamatie, au zis ca nu am bodnita, da asa scrie, la caine au intrebat daca vreau avertisment sau amenda? si au plecat, primesc dupa 0 saptamana amenda in posta cu proces verbal.Ei au scris procesul verbal fara ca eu sa il vad, deci nu aveam cu sa refuz sa il semnez.asa scrie ca nu-s de fata si ca refuz sa il semnez ei nu sunt obligati contravenientul fiind de fata sa scrie procesul verbal in fata ta? sa ti-l arate si apoi tu daca vrei refuzi sa semnezi??
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:06, 26 Octombrie 2015
PV este valabil chiar daca nu ati fost de fata la consemnare si chiar daca nu este semnat de catre contravenient
Daca aveti probe temeinice,aveti dreptul sa contestati PV in termen de 15 zile de la comunicare,la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate pv nesemnat de contravient sebastiant sebastiant buna ziua, am primit o amenda de la politia comunitara precum ca as depozita moloz din mat de onstr pe domeniu public ceea ce am mentionat la mentiuni ca nu ... (vezi toată discuția)
Contestare pv tulburarea linistii publice BogdanCos BogdanCos Buna ziua, Am primit un pv pentru tulburarea linistii publice zilele trecute si vreau sa fac o contestatie, dar am cateva intrebari. Intamplarea a fost ca ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa lili cristescu lili cristescu Buna ziua ! As dori mult sa ma informati asupra unor aspecte cu privire la amenda contraventionala pe care am primit-o, deoarece tocmai iesisem din scara ... (vezi toată discuția)