avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Acoperire salarii restante
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Acoperire salarii restante

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti cum este corect sa fie impartita o suma de bani, angajatilor cu salarii restante(care variaza intre 12 luni si 36 de luni), obtinuta din vanzarea unor bunuri ale unei societati comerciale aflata in insolventa? Suma nu acopera integral valoarea salariilor restante la toti angajatii. Cum este corect: procentual, suma fixa, un numar de salarii, etc.
Multumesc.
Cu stima, Cristina

Alte discuții în legătură

Ordine plati insolventa ElenaRota ElenaRota Buna ziua! O firma este in insolventa si are datorii in principal salarii si impozite (fara datorii la banci, ipoteci, etc). Intrebare este: din banii care se ... (vezi toată discuția)
Credit bancar - sfaturi cosovi cosovi buna ziua ! in ianuarie 2008 am achizitonat un apartament prin credit bancar de la BCR , cu ipoteca de rang I , am avut timp de 12 luni o dobanda fixa de 6.2% ... (vezi toată discuția)
Ajutor- legea insolventei!!!!!!!!!!!! elenadeverde elenadeverde Buna ziua, v-as ruga sa-mi spuneti: - in ce conditii (ce documente trebuiau sa fie intocmite) la o societate comerciala care se afla in insolventa in baza ... (vezi toată discuția)