avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de boala grad III
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de boala grad III

Buna ziua!

Am o problema, va rog sa ma ajutati, tatal meu este pensioar de boala grad III, poate sa lucreze 4 ore pe zi, la o firma au angajat dar la contract si la revisal apare cu 8 ore pe zi, ce putem sa facem?
De la Casa de pensii am primit un telefon, ca nu mai primeste pensia, numai daca firma corecteaza revisalul si pune o declaratie rectificativa.Problema e ca firma respectiva nu stie daca ITM.l lasa sa corecteze.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MARIA8023 , utilizator 12:18, 26 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de mandat andradaa andradaa Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie careia nu pot sa-i gasesc revolvare. O asociatie de proprietari are un presedinte remunerat in baza unu contract ... (vezi toată discuția)
Contract de munca ROXYBO ROXYBO Buna ziua, am o nelamurire legata de un angajat. La controlul anual la medicina muncii nu a primit avizul , a fost in concedii medicale apoi dupa 90 de zile a ... (vezi toată discuția)
Reducerea varstei de pensionare doru54 doru54 Buna ziua Va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la 2 intrebari: 1) cu cat se reduce varsta de pensioare daca am in decizie 9 ani.5 luni si 10 zile lucrati ... (vezi toată discuția)