La data de 10.06.2015 ora 18:54 am fost prins de camera fixa fara rovinieta procesul verbal a fost intocmit in data de 19.10.2015,azi am semnat prin posta primirea plicului prin posta.Mai pot avea castig de cauza daca merg in instanta ? nu trebuia in maxim 2 luni sa se faca constatarea? pot sa primesc in fiecare zi o amenda sau e maxim una pentru o luna ? Multumesc
Va sfatuiesc sa va adresati instantei si sa invocati prevederile art. unic din OG 5/2015 care modifica art. 26 alin 3 din OUG 2/2001.
Atentie s-ar putea sa fie aplicabila si Decizia ICCJ nr. 6 din 16 februarie 2015.
"Conform documentului, daca procesul-verbal de contraventie pentru lipsa rovinietei (intocmit in urma depistarii cu camerele video), care este trimis soferilor prin posta in forma tiparita, nu contine semnatura olografa a agentului constatator, acesta este nul."
Merg in instanta fara avocat am sanse de castig? am sa scriu legile enumerate de dumneavoastra.Am vazut ca la primul termen se si termina si ei nu fac recurs .