avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua! In ce situatie poate continua o executare silita deschisa impotriva garantului unui debitor, in situatia in care debitorul a achitat creditul catre banca, iar banca creditoare emite o adresa din care reiese faptul ca debitorul nu mai are restante catre aceasta? Dupa 3 luni de la emiterea acestei adrese, executorul judecatoresc face o publicatie de vanzare a unui apartament cu 2 camere pentru recuperarea cica a cheltuielilor de executare ( de la garant!) chentuieli in valoare de 5000 lei. Nu discutam de un abuz aici? Se poate formula contestatie la executare?
Vamultumesc!
Cel mai recent răspuns: medalex , utilizator 09:56, 27 Octombrie 2015
Sigur ca da. Se poate si trebuie neaparat sa formulati cererea de contestatie la executare cat mai curand, astfel incat sa nu treaca 15 zile de la notificare. Mult succes!
Trebuie sa faceti contestatia la executare in 15 zile de la comunicarea publicatiei de vanzare, la judecatorie.
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita constantingeorgiana constantingeorgiana Buna ziua , va rog sa ma lamuriti sau sa imi dati un sfat in legatura cu problema pe care o intampin,In urma cu 15 , adica in 2003 am girat un coleg de munca ... (vezi toată discuția)
4 ani fara niciun act de executare - este perimata executarea silita? mariusstoican mariusstoican Buna seara, Am primit de curand un proces verbal de sechestru auto intr-un dosar de executare din anul 2014, iar in urma consultarii dosarului la executorul ... (vezi toată discuția)
Executare silita getuta getuta in urma unei contestatii la executare instanta a hotarat : "s-a anulat procesul verbal de situatie, intocmit de executorul judecatoresc deoarece nu s-a ... (vezi toată discuția)