avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Art 17 din CM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Art 17 din CM

Buna
Am si eu o rugaminte la voi si anume daca aveti un model de informare a salariatului cu privire la modificarile ce se vor face in CIM va rog frumos sa mi-l trimiteti si mie.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: betty13ro , utilizator 07:56, 10 Octombrie 2005
am eu, unde sa ti-l trimit ?
Scuze dar in week-end nu am putut intra pe net. Daca oferta e inca valabila, imi poti trimite pe betty13ro@yahoo.com
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examenul pentru obþinerea certificatului de traducator - domeniu/specialitate Anikadnb Anikadnb Buna ziua, m-am interesant pe site-ul Cppc cum pot intra in posesia unui certificat de traducator si dat fiind ca aici s-a mai dezbatut acest subect intr-o ... (vezi toată discuția)
Vot favorabil concordat preventiv discover discover Buna ziua , un colaborator de-al meu mi-a solicitat un vot favorabil , dupa ce studiez oferta lui , privind concordatul preventiv. In prima faza nu am stiut ... (vezi toată discuția)
Proceduri operationale pt compartimentul resurse umane veronicam veronicam Va rog sa-mi trimitetri cateva modele de proceduri operationale pentru compartimentul resurse umane (vezi toată discuția)