avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... LEGEA 161 DIN 2003
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

LEGEA 161 DIN 2003

CE PREVEDE SI CUI SE ADRESEAZA .SUNT CITAT LA TRIBUNAL PE ACEST SUBIECT
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:23, 28 Octombrie 2015
Ce calitate detineti in prezent ?

Legea nr.161 din 19 aprilie 2003 se refera la unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat va rog !!!!!!!!functionarul public poate exercita o alta functie publica pe perioada suspendarii? vladion2005 vladion2005 Un functionar public s-a suspendat pentru interese personale pe 1 an si in perioada suspendarii a participat la un concurs pentru ocuparea unei functii publice ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese ContSters122354 ContSters122354 Buna seara, Am rugamintea a-mi preciza daca exista vreo lege in care este specificat conflictul de interese? LEGEA 16 DIN 15.02.2008 ? Multumesc . (vezi toată discuția)
Pot fi asociat sau administrator intr-o firma? moisemoni moisemoni Buna ziua, Doresc sa stiu daca in calitate de functionar public pot fi asociat respectiv si administrator intr-un SRL cu 2 asociati. Multumesc! (vezi toată discuția)