avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Pot fi asociat sau administrator intr-o firma?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Pot fi asociat sau administrator intr-o firma?

Buna ziua,
Doresc sa stiu daca in calitate de functionar public pot fi asociat respectiv si administrator intr-un SRL cu 2 asociati. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 15:42, 25 Ianuarie 2016
Puteți să dețineți orice calitate în SRL-ul respectiv, nu vă aflați în situație de incompatibilitate. Pentru informarea dvs. accesați link-ul de mai jos și citiți art. 94 și art. 96 dn Legea nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitati functionari publici ContSters124325 ContSters124325 1. Cum se interpreteaza sintagma \"in cadrul\" din Legea 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor ... (vezi toată discuția)
Compatibilitate administrator asociatie de proprietari-inspector primarie ContSters122612 ContSters122612 Un angajat/inspector al Serviciului de Sprijinire si Indrumare a Asociatiilor de Proprietari din cadrul Primariei poate fi si administrator al unei (sau mai ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitatile functionarilor publici cielodellasera cielodellasera Buna seara. Am o nelamurire si sper sa ma puteti elucida. Stiu ca potrivit art. 94 alin (2) lit. c) din [b]Legea nr. 161/2003 privind ... (vezi toată discuția)